Politica de confidentialitate

Notă de informare privind protecţia datelor personale

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Institutia are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Institutia se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Institutia in conformitate cu scopurile mentionate in acest document.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor personale şi dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ştergerea acestor date precum şi alte drepturi menţionate in lege. Pentru exercitarea acestor drepturi puteți face o cerere în scris, pe care sa o trimiteți apoi prin poşta scrisă la adresa Bld. Dacia, Nr. 6, Bl. E1, Sc. A, Et. 7, Ap. 105, Localitate Piatra Neamt, Judetul Neamt, Romania, Cod postal: 610106 cu mentiunea Cerere modificare date personale.

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, compania le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

Institutia poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau atunci cind Institutia este solicitata sa furnizeze date cu caracter personal cu acordul dumneavoastra pentru a va putea furniza produsele si serviciile comandate. In aceste cazuri vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Securitatea informaţiilor

Ne străduim să asigurăm măsuri de securitate adecvate pentru protecţia împotriva accesării, a modificării, a divulgării sau a distrugerii neautorizate a datelor. Accesul la informaţiile dumneavoastră personale este limitat la angajaţii noştrii şi la contractanţii care sunt îndreptăţiţi să deţină aceste informaţii pentru a le procesa în numele nostru.

Din păcate nici o transmitere de date prin internet nu este garantată ca fiind în totalitate sigură. Institutia nu isi asuma răspunderea pentru accese neautorizate la datele dumneavoastra personale. Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Institutia nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

Modificări aduse acestei Politici de confidenţialitate

Această Politică de confidenţialitate poate fi modificată oricând, în orice mod şi fără nici o notificare prealabilă. Toate modificările aduse Politicii de confidenţialitate vor fi afişate pe această pagină. Dacă sunteţi preocupaţi de modul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale vă rugăm să consultaţi periodic această pagină.