Termeni de utilizare

Confidentialitatea informatiilor dumneavoastra personale

Pentru informatii cu privire la confidentialitatea informatiilor personale, va rugam accesati Politica de confidentialitate unde va va fi explicat cum sunt protejate datele personale colectate.

Excluderea de Garantii

Institutia nu va poate garanta ca:

Nici un fel de alte conditii, garantii sau orice alti termeni (inclusiv orice termeni impliciti cu privire la calitatea, compatibilitatea satisfacatoare in conformitate cu descrierea) nu se vor aplica Serviciilor, cu exceptia celor prevazute in mod expres in Termeni de folosinţă.

În momentul în care folosiţi serviciile noastre, contribuiţi cu conţinut la acest site, votaţi un concurent înscris în cadrul unui concurs oferit de instituţia noastră sau folosiţi orice alte funţionalităţi oferite de cest site, sunteţi automat de acord cu Termeni de folosinţă stipulaţi în acest document, care ţin loc de contract, potrivit legislţiei. Dacă nu sunteţi de acord cu Termeni de folosinţă, nu folosiţi serviciile noastre.

Limitarea Raspunderii

Institutia nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra pentru orice pierdere indirecta sau pe cale de consecinta pe care o puteti suferi. Acestea includ orice pierderi de profit (indiferent daca sunt suferite direct sau indirect), orice pierdere de patrimoniu sau privind reputatia firmei sau persoanei sau orice pierdere de date suferita de dumneavoastra ca urmare a:

Contestaţii

Nu se acceptă contestaţii privind rezultatele sau funcţionarea sistemelor de votare online.

Alte continuturi

Site-ul Institutiei poate contine linkuri catre alte site-uri asupra carora nu detinem control.

Confirmati si acceptati faptul ca Institutia nu este responsabila pentru continutul sau disponibilitatea acestor site-uri precum pentru nici o pierdere sau nici un prejudiciu pe care il puteti suferi ca rezultat al vizitarii acestor site-uri sau resurse externe.

Site-ul Institutiei poate contine de asemenea publicitate apartinand altor site-uri sau companii. Publicitatea de pe site-ul nostru este servita automat prin intermediul programelor de publicitate puse la dispozitie de alte companii cum ar fi serviciul Google AdSense. Aceste reclame sunt afisate automat, Institutia noastra neputand controla continutul servit de catre programele de publicitate. Institutia noastra nu isi asuma nici o raspundere pentru continutul acestor reclame precum pentru nici o pierdere sau nici un prejudiciu pe care il puteti suferi ca rezultat al afisarii sau vizitari site-urilor din reclamele publicitare afisate pe site-ul nostru.